• Vrijdag 28.05 tot Zondag 30 meiVrijdag 28.05 tot Zondag 30.05
  Hermitage

  Sint-Andries

  Meer info volgt...

Van maandag 10 mei tot en met zondag 30 mei komt Uitwijken naar Sint-Andries. Over de hele periode staat Uitwijken met een oude brandweerwagen op het grasplein op de hoek van de Lange Molenstraat en de Molensteenstraat.

In de maand mei staan een aantal activiteiten op het programma waaronder een circusvoorstelling, concertjes en workshops. Omwille van de geldende coronamaatregelen is het belangrijk dat je vooraf reserveert voor de activiteiten. Dit doe je door te bellen of te sms’en naar het nummer 0478 25 26 28.

vrijdag 28.05

vrijdag 28.05

 • Film

  MOOOV wijkt uit en kiest een film. Welke film en op welke locatie in de wijk? MOOOV en Uitwijken laten zich inspireren door de wijk en haar bewoners!

  Deze maand op het programma: “Rocks”

  De Brits-Nigeriaanse Shola, Rocks voor de vrienden, is vijftien jaar. Volgens de docenten op school moet ze gaan nadenken over haar toekomst, maar ze is vooral bezig met wat zich thuis afspeelt. Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt Rocks de zorg van haar jongere broertje Emmanuel op zich. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor en wordt ze omringd door haar vriendinnen. Een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden over vriendschap en opgroeien in wereldstad Londen.

   

zaterdag 29.05

zondag 30.05