Verhaal: ‘Waar is Andy’

Uitwijken trok van 29 april tot 8 mei rond in Brugge met de theatervoorstelling ‘Waar is Andy’.

De opeenvolging van korte sketches over schaamte, overgoten met humor en tonnen enthousiasme werkte aanstekelijk. Het spelplezier spatte ervan af en tegenaan het einde van de voorstelling werd ook het publiek uitgenodigd om hun ‘Andy’ te laten zien.

Ondanks de koude, vochtige avond mochten we op de avond van de première in Sint-Michiels heel wat mensen ontvangen. In Sint-Andries, aan het speelplein in de Hermitage speelden Michaël, Julie en Kirsten dan weer onder een stralende zon.

Ondertussen al gewend aan de weersschommelingen, landden we de dag nadien in Zeebrugge, waar ook de wind van de partij was. De decorstukken moesten we stevig vasthouden, maar los daarvan geen problemen. Die bleven afwezig tot in Sint-Jozef, waar de voorstelling 5 min later begon wegens een probleem met de techniek. Niets wat ons ervaren team niet kon oplossen, gelukkig maar!

Ondanks het jarenlange touren, doen we nog steeds nieuwe plekken aan. De Groenewijk in Assebroek was er zo één. Ook daar genoten jong en oud met volle teugen van het vernuftig ineen gebokst spektakel.

 Geniet hieronder mee van een sfeerverslag en een korte reportage over ‘Waar is Andy’. 

Waar is Andy is een voorstelling van Michaël Minjauw, Julie Delrue en Kirsten Van Den Hoorn en is een co-productie tussen Uitwijken en De Spil.

Bekijk hier het volledige fotoverslag.