22 PLEKKEN PER JAAR IN BRUGSE WIJKEN!

Per jaar doen we gemiddeld 22 plaatsen rond Brugge. We kiezen ervoor om in het hart van woongemeenschappen ons programma te brengen, als het ware in de voortuin van bewoners. We proberen onze toeren mooi te spreiden, en herbekijken jaarlijks onze locaties. We komen vaak jaren terug op dezelfde locatie, en soms gaan we op zoek naar blinde vlekken en rijden we naar nieuwe plekken. Op die manier passeerden we sinds 2010 meer dan 40 Brugse wijken!

 
 

wintertoer

In februari is dat de wintertoer met een hartverwarmende avondvoorstelling. Aan onze barwagen kun je nadien genieten van een drankje en even napraten.  Deze toer gaat Wintervonken vooraf. 

meitoer

In mei is er de meitoer met een namiddagprogramma. Dan serveren we theater, een workshop, wafelenbak en een muziekoptreden. Onze hele karavaan is er present.

circustoer

In juli trekken we naar de buurten met de circustoer, in de week voor Cirque Plus. We tonen 1 circusvoorstelling en hebben onze barwagen mee.

septembertoer

En in september halen we opnieuw onze complete karavaan van stal voor de septembertoer. Dan is er is theater, cinema met film, kortfilm en animatiefilm, muziek, circus met Belgische en internationale artiesten, workshops circus,ambacht en voeding, het cultuuronderwijsproject ‘vel tegen vel’, dansfeest, verhalenvertellers, kunstinstallaties, … en zoveel meer.